Referenties

Mijn wensen en kernwaarden ten aanzien van werk

"Door de begeleiding van Karin heb ik uit een wirwar van gedachten mijn wensen en kernwaarden ten aanzien van werk weten te distilleren. Zij gebruikt verschillende werkvormen, stelt de juiste vragen en vat helder samen. Zo ontstaat in beelden en woorden de kern."
Carol, onderzoekster

Een erg zinvol en plezierig traject!

“Karin is een uitstekende coach gebleken bij het opnieuw richting geven aan mijn professionele loopbaan. Ze bleek in staat om de kernwaarden die ik zoek in mijn werk op een goede manier te duiden en mij op een integere manier te helpen om met deze nieuwe kennis goede keuzes te maken in mijn werk. Een erg zinvol en plezierig traject!”
Klaas Jan, eigenaar onderzoeks- en adviesbureau

Zoektocht naar eigen drijfveren

“Waar wij begonnen aan een traject om efficiënter met mijn energie om te gaan, veranderde dit in een zoektocht naar eigen drijfveren, naar waar droom ik van en wat heb ik daarvan al bereikt’. Dit alles heb ik, samen met mijn vriendin, gebruikt voor een verandering in mijn carrière, grootse plannen, alles gericht op het invullen van ons leven op een manier die ons energie geeft, die ons in staat stelt onze dromen waar te maken”
Robert, manager tenders ingenieursbureau

Bewust van de patronen die je relatie beïnvloeden

"Karin maakt je bewust van je patronen die je relatie beïnvloeden en geeft concrete handvatten om ermee aan de slag te gaan. Dat doet ze op een manier waardoor je je veilig voelt. Ze is een luisterend oor, meevoelend, warm, analytisch, en ze heeft gevoel voor humor!"
Melania en Jarno


De loopbaancoach die je iedereen toewenst!

"Karin is de loopbaancoach die je iedereen toewenst! Zij weet mensen zelf in te laten zien waar hun kwaliteiten en krachten liggen. Ze doet dit met een combinatie van professionele expertise en persoonlijke aandacht. Niet door te sturen, maar door te begeleiden; door samen op onderzoek te gaan naar wat het is wat je drijft in het leven en welke richting je op wenst te gaan."
Linda

Ik sta sterker in mijn schoenen...

"Vóór de coaching van Karin was ik door een conflict op het werk onzeker en twijfelend over mezelf. Heeft de ander gelijk en ben ik niet goed genoeg? Door de coaching van Karin heb ik geleerd dat ik er zijn mag en veel kwaliteiten heb. Ook kan ik nu benoemen wat ik nodig heb van een ander. Ik sta sterker in mijn schoenen, het is niet meer zo belangrijk dat iedereen mij leuk vindt, als ik mijzelf maar leuk vind!!"
Ingrid, secretaresse

Leuke gesprekken waar ik steeds meer naar ging uitkijken

“Karin is vriendelijk en geduldig, stelt zich open op en geeft snel een vertrouwd gevoel; ik ervoer een echte ‘klik’. De gesprekken verliepen in een ontspannen sfeer, leuke gesprekken waar ik steeds meer naar ging uitkijken. Meer zelfkennis, begrip van mijn eigen krachten en grenzen en meer zelfvertrouwen waren het resultaat. Karin is flexibel in haar toegepaste methodieken: ze past het programma op intelligente wijze aan je behoefte en wat gedurende de gesprekken naar voren komt aan.
Kamille Coaching Arnhem
Emmastraat 45a
6828 HB Arnhem
Nederland
06 - 11 34 34 15
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Designed by Meneer Web - Arnhem